Hjem > Nyheder > Industrienyheder

Pladebehandlingsteknologi-forbindelsesmetode

2021-09-27

Her introducerer vi hovedsageligt tilslutningsmetoderne for metalplader i forarbejdningsprocessen, hovedsageligt herunder nitte nitte, svejsning, tegning af hul nitter og TOX nitter.

1. Nitte nitter
Denne form for nitte kaldes ofte en pull nitte. Nitningen af ​​to plader sammen gennem en træknitte kaldes træknitte. Den fælles nitteform er vist på figuren:

2. Svejsning
I designet afmetalpladersvejsestruktur, er det nødvendigt at implementere "symmetrisk arrangement af svejsninger og svejsninger, og undgå konvergens, sammenlægning og overlapning. De sekundære svejsninger og svejsninger kan afbrydes, og de vigtigste svejsninger og svejsninger skal forbindes."
Almindeligt brugt svejsning imetalpladeromfatter lysbuesvejsning og modstandssvejsning.

3. Hulnitning
En af delene er et taphul, og den anden del er et modbor, som er lavet til et ikke-aftageligt forbindelseslegeme gennem nitte.
Fordele: Pumpehullet og dets matchende modboring har en positioneringsfunktion. Nitningsstyrken er høj, og nitteffektiviteten gennem formen er også relativt høj.

4. TOX -medrivning
En simpel hanform skubber den tilsluttede del ind i hunformen. Under påvirkning af yderligere tryk "strømmer" materialet i hulrummet udad. Resultatet er et rundt tilslutningspunkt uden kanter og hjørner og ingen grater og påvirker ikke dets korrosionsbestandighed. Selv pladerne med belægning eller sprøjtemaling på overfladen kan også bevare de originale rust- og korrosionsbeskyttende egenskaber, fordi belægningen og Malingslaget og pladen også kan bevare de originale rust- og korrosionsbeskyttende egenskaber, fordi belægningslaget og malingslaget deformeres og flyder også sammen. Materialet presses til begge sider, klemmes ind i pladen på siden af ​​matricen og danner derved TOX -forbindelsespunkter.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept